Mijn favorieten

Voor een succesvolle verkoop!


Uw huis verkopen: kies voor de zekerheid van Ben Koning Makelaardij!
Adverteren of een poster "te koop" voor het raam is niet genoeg. Dan begint het spel van vraag en aanbod pas! Daarbij moet u stevig in uw schoenen staan. Er zijn immers veel onzekere factoren. De vraagprijs vaststellen en het vinden van gegadigden bijvoorbeeld. Niet minder belangrijk is de kunst van het onderhandelen en een waterdichte financiële en juridische afwikkeling. Om het spel professioneel te spelen, is vakkundige hulp dan ook onontbeerlijk: de verkoophulp van Ben Koning Makelaardij. Want als NVM-woningmakelaar geeft Ben Koning u de adviezen en de begeleiding die u nodig heeft. 

Uw persoonlijke makelaar voor Zuid Oost Drenthe
Ben Koning is gespecialiseerd in de regio Zuid Oost Drenthe. Zijn vertrouwdheid met de regio en zijn jarenlange kennis en ervaring als NVM-woningmakelaar staan borg voor een dienstverlening die uw belang voorop stelt. Hoe onze verkoophulp werkt, wordt hieronder kort beschreven.

Voorbereiding
Snel verkopen of juist niet? Uw wensen worden geïnventariseerd in een persoonlijk gesprek. Vervolgens wordt uw huis grondig onderzocht. Op basis van dit onderzoek en van onze marktkennis stellen we in overleg met u de vraagprijs vast. Bovendien geven wij u praktische tips om uw verkoopkansen te verhogen en helpen wij bij de formaliteiten voor de meldingsplicht die u als verkoper heeft.

In de verkoop
Alle NVM-makelaars in de regio worden geïnformeerd, uw woning komt op internet, Funda.nl en onze eigen website. Potentiële kopers uit ons zoekersbestand ontvangen een mailing. Of adverteren ook nodig is, wordt in overleg met u beoordeeld. Een uitgebreide, fraaie verkoopbrochure met kleurenfoto's wordt uiteraard verzorgd.

Bezichtiging en onderhandeling
Wij verzorgen de rondleidingen. Zodra een kijker interesse toont, bepalen wij met u de verkoopstrategie betreffende onder andere de aanvaardingstermijn, ontbindende voorwaarden en waarborgsom. U hebt er geen omkijken naar. Ben Koning regelt het allemaal, in goed overleg met u.

Koopakte en eigendomsoverdracht
Is de koop gesloten, dan zorgen wij nauwgezet voor de opmaak en ondertekening van de koopakte, lijst van roerende zaken en relevante bijlagen. Voorafgaand aan de eigendomsoverdracht voeren wij een laatste inspectie uit in het bijzijn van u en de koper. Voor alle zekerheid: zo beschermt u zich tegen aanspraken achteraf. Tijdens de inspectie nemen wij ook de meterstanden op. Ook zijn wij aanwezig bij de notaris voor de eigendomsoverdracht. Mocht er tijdens de inspectie blijken dat er een probleem is, dan proberen we in overleg met u en namens u een oplossing te vinden.
Kortom, vanaf het eerste moment tot na de eigendomsoverdracht kunt u rekenen op ons deskundig advies.

Wilt u nadere informatie? Wij stellen het zeer op prijs om te worden uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met mij op