Mijn favorieten

Ons kantoor

Ben Koning Makelaardij is een jong, enthousiast en actief NVM-makelaarskantoor met een all round dienstenpakket in de regio Zuid Oost Drenthe.
Ben Koning is een gecertificeerd NVM-makelaar en sinds 1992 werkzaam in de makelaardij, waarvan de laatste achttien jaar in de regio Zuid Oost Drenthe.
Naast onze ruime ervaring in de bemiddeling bij het aankopen en verkopen van "bestaande"woningen, verzorgen wij ook taxaties voor onder andere het verkrijgen van een hypotheek.

Met recht kunnen wij spreken dat wij een full service kantoor zijn.
Ons kantoor is aangesloten bij de NVM. Voor u als consument geeft dat de garantie dat u met goed opgeleide makelaars te maken heeft. Voor de begeleiding bij het aankopen van een woning kunnen wij u extra zoekmogelijkheden op internet bieden voor het vinden van uw woning. Wilt u uw woning verkopen dan wordt de woning aangeboden op de meest bekeken woningsite van Nederland, namelijk Funda.nl.
Het lidmaatschap NVM geeft u als consument onder andere de volgende voordelen:
 
  • een woning wordt aangemeld via het NVM-uitwisselingssysteem, Tiara genoemd. Dit systeem is inzichtelijk voor circa 2500 makelaarskantoren;
  • een woning komt op de grootste woningsite Funda.nl;
  • continue verplichte bijscholing van de makelaars;
  • goed gekwalificeerd personeel;
  • wij houden ons aan de erecode;
  • wij houden ons aan de gedeponeerde NVM voorwaarden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning of bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woning, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Ben Koning Makelaardij
 

Ben Koning Makelaardij

Kantoor Vestiging Ben Koning Makelaardij

Adresgegevens

De Bargies 48
7826 HX Emmen

Routeplanner